2 Kasım 2015 Pazartesi

İstiridye Mantarlı Bulgur Pilavı

Malzemeler
400 gr istiridye mantarı
2-3 kaşık zentinyağı
tuz,karabiber

Yapılışı
Geniş ve mümkünse yapışmayan bir tavaya yağ konulur. Yıkanıp kurulanan ve istenilen büyüklükte doğranan mantarlar tavaya konulur ve harlı ateşte kızartılır. Baharatları eklenerek ocaktan indirilir. Bulgur pilavıyla servis edilir.

İstiridye Mantarlı Bulgur Pilavı - Netten Yazar

LÜTFEN BU YAZIYI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞINIZ

Tepkiler:

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

GÖRÜNTÜLENME

E-MAIL ABONELİK

BUMERANG

Bumerang - Yazarkafe

BUMERANG

Bumerang - Yazarkafe

BUMERANG

Bumerang - Yazarkafe

ÖZEL GÜNLERİNİZİ SÜSLEYİN... ZEDONNA.COM

ÖZEL GÜNLERİNİZİ SÜSLEYİN... ZEDONNA.COM
Çiçekli Taçlar, Nikah Şekeri, Kokulu Taş, Cam Şişe, Lohusa Ürünleri, Kaneviçe, Doğum Günü, Sünnet, Mevlüt, Kına, Düğün

EN ÇOK OKUNANLAR.........(Son 7 günde)

Tüm Zamanların Rekoru