17 Mart 2015 Salı


Karnıbaharları temizleyip ufak parçalara ayıralım.Yumuşayıncaya kadar haşlayalım.


Haşlanan karnıbaharları borcama alalım.


Başka bir kapta sosunu hazırlayalım.




(3 yemek kaşığı Un,1 su bardağı su,1 yumurta,tuz,pul biber ve kaşar peynirini karıştıralım.

    

Karnıbaharın üzerine hazırladığımız karışımı gezdirelim.
Üstü kızarana kadar fırında pişirelim.

   

Afiyet olsun.



LÜTFEN BU YAZIYI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞINIZ

Tepkiler:

1 yorum:

  1. Sağlıklı bir yemek, pratik bir tarif. Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

GÖRÜNTÜLENME

E-MAIL ABONELİK

ARŞİV

BUMERANG

Bumerang - Yazarkafe

BUMERANG

Bumerang - Yazarkafe

BUMERANG

Bumerang - Yazarkafe

ÖZEL GÜNLERİNİZİ SÜSLEYİN... ZEDONNA.COM

ÖZEL GÜNLERİNİZİ SÜSLEYİN... ZEDONNA.COM
Çiçekli Taçlar, Nikah Şekeri, Kokulu Taş, Cam Şişe, Lohusa Ürünleri, Kaneviçe, Doğum Günü, Sünnet, Mevlüt, Kına, Düğün

EN ÇOK OKUNANLAR.........(Son 7 günde)

Tüm Zamanların Rekoru